Thuiswerken in stijl

Thuiswerken in stijl

oktober 23, 2019 0 Door Huisemma.nl

Het blijkt dat de productiviteit en succes van een bedrijf bij thuiswerken direct gerelateerd is aan hoe de thuiswerkplek is ingericht. Verbeteringen in de thuiskantoor omgeving hebben een groot effect op de positieve veranderingen van de thuiswerkers. Motivatie, creativiteit, succes en geluksgevoel kunnen beduidend vergroot worden door de ruimte goed in te richten. Zo zijn de licht inval, ventilatie natuurlijk heel belangrijk. Maar ook de aanwezigheid van groen, natuur en uitzicht hebben een positief effect op de beleving van de ruimte en daarmee ook op de werkhouding en motivatie.

Het blijkt dat in de kantoor ruimtes van tegenwoordig die de moderne technologie met alle snufjes van dien samen met een goed interieur ontwerp gebaseerd en geïnspireerd op natuur en natuurlijke elementen samenvoegen de meeste mogelijkheden bieden voor verandering en groei. Doordat het thuiswerken zo’n vlucht heeft genomen, is er veel meer aandacht gekomen voor een goed doordachte en inspirerende inrichting. Waar eerst het incidentele thuiswerken nog kon met een kop koffie en een laptop op de bank, is het nu zaak je werkomgeving thuis zo efficiënt en praktisch in te richten om je helemaal te kunnen richten op je taak. Tegelijk is het toevoegen van groen en natuurlijke elementen een grote inspiratie bron. Want iedereen is het er inmiddels wel over eens, dan de moderne werkplek meer nodig heeft dan alleen een bureau en een computer.

Safety first


Als hiernaast ook nog aandacht besteed wordt aan de toepassing van duurzame materialen, blijkt dat de thuiswerkers echt een goed gevoel over houden aan hun werkomgeving. De gepersonaliseerde ruimte ademt geheel het unieke van de thuiswerker uit en deze zal dan zo veel mogelijk tot zijn recht komen en dus meer productief kunnen zijn. Naast dit alles moet de werkomgeving natuurlijk ook heel veilig zijn. Dus werk jij ook vanuit huis, vraag dan advies over veiligheid aan een specialist