Maak je huis Kerst klaar met deze accessoires!

december 10, 2019 0 Door Huisemma.nl

Ben jij bezig om je huis helemaal in de juiste sfeer te brengen voor Kerst? Dan hebben wij een aantal tips hoe je dit het beste kunt doen! Met het geven van de tips wordt er ook rekening gehouden met een laag budget. Zo is het voor iedereen mogelijk zijn huis op te pimpen voor de Kerst.

Zo houd je jouw eettafel langer mooi

Ga je dineren met je familie of vrienden? Kies dan voor een tafelzeil met een leuke print welke volledig in de sfeer die jij wilt creëren past! Zo sla je twee vliegen in één klap omdat je tafel schoon blijft en je tafel opfleurt door de print. Na het eten neem je het tafelzeil af en je kunt weer aanschuiven om nog een drankje na te doen.

Pimp je meubels op!

Wil je eigenlijk nieuwe meubels maar is hier zo aan het einde van het jaar geen budget meer voor? Laat dan je creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met plakfolie! Zo heb je keuze uit veel verschillende soorten printjes en kun je de meubels echt maken zoals jij dat wilt.

Je hebt bijvoorbeeld marmer folies maar ook bloemen folies. Dus ben je meer van een strak interieur dan kun je kiezen voor marmer of een effen kleur. Ben je meer van een speels interieur dan kun je kiezen voor een bloemen patroon of fellere kleuren.

Een warm welkom

Krijg je veel bezoek over de vloer met de Kerstdagen en wil je niet de hele tijd in en uit de keuken lopen voor wat te drinken? Kies er dan voor om de warme dranken in een thermoskan klaar te zetten. Zo kan de visite zichzelf bedienen en heb je een lekker warm drankje klaar staan voor tijdens deze koude dagen!