bitcoins

Koop goedkope bitcoins via 3 exclusieve bewezen systemen

Hoe koop je goedkope bitcoins? Het is eigenlijk vrij eenvoudig. Je kunt ze op verschillende plaatsen kopen – bij je lokale supermarkt, in je mailbox, via online services, enz. Niet iedereen wil echter een slachtoffer zijn van oplichters of hackers en daarom moet je de beste manier vinden om goedkope bitcoins te kopen. Waarom is het vinden van de goedkoopste manier om bitcoins belangrijk te kopen?

 

Allereerst, door het vinden van de goedkoopste manier voor het kopen van bitcoins, vermijd je het risico om te gaan met gewetenloze mensen die misschien proberen te profiteren van jou. De belangrijkste manier waarop mensen deze risico’s omheen, is het gebruik van een betalingssysteem zoals Paypal, Moneybookers of Wire Transfer-agents die de transactie automatisch in een bankrekening storten zonder een aanbetaling van welke aard dan ook te vereisen. Een andere manier is om een service te gebruiken die de transactie automatisch naar je bankrekening voor je plaatst. Een van deze methoden stort de transactie onmiddellijk in uw account en meestal zonder kosten.

 

Sommigen kunnen vragen of er vergoedingen zijn die geassocieerd zijn met het gebruik van deze services. Ja er zijn! Hoewel ze misschien minimaal lijken in vergelijking met de kosten van het overbrengen van de transactie naar een bank of naar een andere service, onthoud dan dat sommige van deze diensten aan een op de opdracht gebaseerde inkomensmodel werken. Dit betekent dat ze profiteren van uw transactie, net als elk ander bedrijf doet en in de meeste gevallen zullen ze u een aanzienlijk bedrag van hun transactiekosten in rekening brengen.

 

Voor degenen die zich niet bewust zijn, zijn er ook een verscheidenheid aan online handelsplatforms waarmee u goedkope bitcoins kunt kopen. Dit omvat enkele van de minder bekende sites zoals Mt. GOX en FXCM. Met deze platforms kunt u Go Cryptomarket gebruiken om uw transacties te plaatsen, maar aangezien ze in een buitenbevoegdheid opereren, zijn hun vergoedingen meestal veel lager dan die hier zijn geciteerd.

 

De twee belangrijkste voordelen van deze minder bekende platforms zijn het ontbreken van commissie- en handelskosten. Dit zijn eigenlijk twee afzonderlijke voordelen, omdat u geen kosten in rekening brengt wanneer u goedkope bitcoins koopt via een van deze platforms. De meesten van hen bieden ook gratis beproevingen, zodat u het een week of twee kunt proberen om te bekijken of het voor u werkt. Ik stel voor dat je dit doet, omdat het gratis is en niet moeilijk te doen is!

 

Het definitieve voordeel is dat u zich niet bezighoudt met het gebruik van de conventionele USD om goedkope bitcoins via deze platforms te kopen. Omdat ze in een buitenlandse jurisdictie opereren, is alles wat u doet, het geld overbrengt van uw buitenlandse account naar uw US-account. Zodra u het geld in de VS hebt, kunt u het inwisselen via de USD in uw account of deze in te trekken op uw lokale bankrekening. Al deze voordelen maken de minder bekende platforms nog populairder!

Krijg meer informatie hierĀ Bitcoinmeester