Vitalik Buterin over de toekomst van gedecentraliseerde applicaties

Vitalik Buterin over de toekomst van gedecentraliseerde applicaties

Als u nieuw bent in de wereld van de uitwisseling van digitale activa, heeft u waarschijnlijk nog niet veel over ether gehoord. Wat is het, hoe werkt het en waar dient het voor? Nou, als je niet bekend bent met de termen en technologieën achter de grote blockchains zoals eToro, GRC en eTrust, dan moet je er zeker meer over leren. Lees verder om meer te weten te komen.

etherische

Een heel belangrijk ding dat u moet weten over de aankomende gedecentraliseerde applicaties (DApps) zoals Bitcoinmeester.nl en Maidsafe, is dat ze worden ontwikkeld door getalenteerde en gepassioneerde ontwikkelaars. Vitalik Buterin, de uitvinder van ethereum, werd gedwongen in ballingschap te gaan in Rusland als gevolg van het anti-gedecentraliseerde standpunt van de regering van het land ethereum. Hij verliet het land echter en wil nu zijn software voor het programmeren van slimme contracten bevrijden van mogelijke kwaadaardige toepassingen.

Het ethereum-netwerk gebruikt veel slimme contracttechnologieën om veilige, snelle en goedkope overdracht van gegevens en betalingen tussen twee partijen mogelijk te maken. Wanneer een gebruiker bijvoorbeeld geld op zijn of haar rekening stort, kan het smart contract verschillende transacties uitvoeren, afhankelijk van de vooraf geprogrammeerde instellingen. Met deze technologieën is de overdracht van geld onmiddellijk en volledig veilig. De toekomst van gedecentraliseerde applicaties, inclusief ethereum, is inderdaad een moedige toekomst.

Informatie over dit onderwerp: Bitcoinmeester.nl