Waar vind ik een makelaar bij mij in de buurt?

Waar vind ik een makelaar bij mij in de buurt?

Waar vind ik een makelaar bij mij in de buurt?

Elke huiseigenaar kent het antwoord op de vraag: "Hoe vind ik een makelaar bij mij in de buurt?" Het internet is een van de beste plaatsen om informatie te zoeken als het gaat om het verkopen of kopen van een huis. U kunt zelf op zoek gaan en een lijst maken van bedrijven die huizen verkopen, huizen kopen en zelfs als makelaar optreden in uw regio. Veel bedrijven hebben websites waar u foto's kunt zien van de huizen die ze te koop hebben staan of waar u kunt zien wat ze te zeggen hebben over de huizen waarvoor ze adverteren. Op sommige websites kunt u rechtstreeks contact opnemen met een makelaar door een formulier in te vullen.

Het gebruik van het telefoonboek is een andere manier om een makelaar bij u in de buurt te vinden, maar dit is niet altijd de beste manier om te gaan. Je weet nooit echt wie goed bij je past en wie je uiteindelijk naar de andere kant kan duwen Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question. Soms worden mensen onder verschillende namen in het telefoonboek vermeld, maar hun werkelijke makelaar staat mogelijk niet bij hen vermeld. Er zijn een paar online directory's waar u kunt zoeken naar makelaars in uw regio en met sommige van deze directory's kunt u rechtstreeks contact opnemen met een bedrijf door een formulier in te vullen. Dit kan u een persoonlijkere benadering geven van wie u kan vertegenwoordigen bij het kopen van een huis.

Een andere manier is om de lokale krant in uw regio te gebruiken. U kunt de rubriek advertenties of de rubriek openbare aankondigingen bekijken om te zien of er huizen zijn die binnenkort te koop staan. Vaak zult u een huis tegen een gereduceerde prijs kunnen kopen, aangezien er slechts een beperkt aantal makelaars is die huizen te koop aanbieden in de omgeving. Bovendien verkopen sommige huizen snel wanneer ze op de markt komen, omdat mensen gemotiveerd zijn om een huis te kopen als ze zich ervan bewust zijn dat er nog maar een beperkte hoeveelheid tijd over is om een huis te kopen. Een makelaar bij mij in de buurt vinden? Het is makkelijker dan je denkt.

Site bezoeken voor meer info: Mijn Verkoopmakelaar