Plan je een Yoga Retreat op Ibiza? Dit is wat je kunt verwachten

Plan je een Yoga Retreat op Ibiza? Dit is wat je kunt verwachten

Wanneer je een yoga retreat plant, is Ibiza een geweldige plek om te beginnen. Er zijn verschillende opties beschikbaar, maar deze drie zijn het populairst. Hier zijn een paar ideeën voor wat je kunt verwachten tijdens je retraite. De eerste stap is om te beslissen over de stijl van yoga retreat die je wilt. U kunt kiezen tussen groepsretraites en privévilla's yoga retreat ibiza 2021. Het liefst ga je ergens heen waar je in je eentje kunt oefenen, maar er zijn ook meerdere plekken om met een groep te verblijven.

yoga retraite ibiza

Als u op zoek bent naar een meer intieme retraite, zoek dan naar een privévilla. Ibiza staat bekend om zijn zonnige klimaat en prachtige landschappen, en Ibiza is geen uitzondering. Sommige retraites hebben een yogakoepel die een fantastisch uitzicht biedt op de vallei beneden. Anderen bieden massages en ontspanningssessies in kuuroorden in olijfgaardstijl. Wat de stijl van uw retraite ook is, u zult zich op uw gemak voelen. De yoga retreat op Ibiza heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring.

Als je op zoek bent naar een intieme yoga retreat op het platteland, dan is Mojo Rising de plek voor jou. Gelegen in de glooiende heuvels van het noorden van Ibiza, is dit toevluchtsoord ideaal voor stadsreizigers. Deze milieuvriendelijke accommodatie is gevestigd in een verbouwde 18e-eeuwse boerderij met prachtige tuinen. De retraite biedt lessen in yoga, yogirate, Pilates en meer. Er is zelfs een trainingsprogramma voor toekomstige yogadocenten.

Meer informatie op: Happy Life Retreat