Welke Pastasaus Voor De Italiaanse Pasta?

Welke pastasaus voor de Italiaanse pasta

Welke Pastasaus Voor De Italiaanse Pasta?

Welke pastasaus voor de Italiaanse pasta? De klassieke romige Alfredo-saus die gemaakt wordt van volkoren granen zoals tarwe, gerst en rijst, is natuurlijk de klassieker. Maar tegenwoordig ontdekken steeds meer mensen de vele alternatieven voor deze traditionele Italiaanse saus. Met de toenemende belangstelling voor gezond eten en de noodzaak om ecologischer te zijn, zijn mensen ook gebruik gaan maken van minder gezonde ingrediënten zoals sojasaus (een sojaproduct dat is afgeleid van maïs) en zongedroogde tomaten. Pure tomatensaus is nu ook verkrijgbaar in verschillende vormen en variëteiten en kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan voedingsmiddelen.

Een variatie op de Alfredo-saus, die wordt gemaakt met verse tomaten, wordt Arrabbiata genoemd. In deze saus worden de geplette tomaten vervangen door geplette rode of groene paprika Home – Novus Ventus International B.V.. Ook, in tegenstelling tot de gewone Alfredo die een houten lepel nodig heeft om de saus te roeren, heeft de Arrabbiata een spatel nodig. Dit is om de saus gelijkmatig over het bord te verspreiden. Als je niet zo van de tomatensmaak houdt, kun je nog steeds een klein beetje van de tomaat gebruiken om je pastagerechten op smaak te brengen.

Het andere type pastasaus dat u kunt gebruiken en waardoor u zich minder zorgen hoeft te maken over wat er in uw eten zit, is de Tortellini die is gemaakt van amandel- of tomatenpuree. Je kunt ook verse groenten gebruiken in dit soort pastasaus. Je kunt dit soort tomatenpastasaus gebruiken voor je lunch of diner, alleen of met wat gebakken aardappelen.

Link naar de website: https://novusventus.shop/nl/